Σελίδες

Custom Search

Προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να φέρουμε στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Με αυτόν τον τρόπο, ο αγοραστής δεν πτοείται από την οικονομική κρίση καθώς οι προσφορές μας - που ξεπερνούν το -40% και σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν το -90% - αποτελούν ισχυρό κίνητρο για κατανάλωση.


Παράλληλα, στόχος του BombDeals είναι να διαφημίσει στο ολοένα αυξανόμενο κοινό του διαδικτύου επιλεγμένες επιχειρήσεις που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων τους. Όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από τον ίδιο τον πελάτη, ο οποίος έχοντας μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας, το γνωστοποιεί και σε τρίτους.


Για το λόγο αυτό φροντίζουμε πάντα μέσα από αξιόλογες συνεργασίες να προσφέρουμε στους πελάτες υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για τη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητά τους. Κάθε μέρα, φιλοξενείται στην ιστοσελίδα μας μία νέα προσφορά. Οι προσφορές αυτές περιλαμβάνουν άλλοτε την παροχή υπηρεσιών και άλλοτε επιλεγμένα προϊόντα, πάντοτε σε ξεχωριστές τιμές.


Στις υπηρεσίες που προσφέρουμε συγκαταλέγονται εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφοι, κλαμπ, υπηρεσίες περιποίησης σώματος (π.χ. σπα, κομμωτήρια κ.λπ.) ή οτιδήποτε άλλο κρίνει το εκπαιδευμένο προσωπικό μας ότι ξεχωρίζει και είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στο αγοραστικό κοινό του διαδικτύου με ποιότητα υπηρεσιών.

,