Σελίδες

Custom Search

Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κοκκινο χαλί των Oscar

Χωρίς κραυγαλέες εμφανίσεις και ιδιαίτερα στυλιστικά λάθη ήταν οι παρουσίες των κυριών που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre τη βραδιά των Oscar.

Υπήρχαν παρουσίες απαστράπτουσες, άψογες, μέτριες, αδιάφορες, αλλά και... κάπως αταίριαστες εμφανίσεις.
Αναμφισβήτητα, μία από τις ωραιότερες ήταν η Σαρλίζ Θερόν, η οποία εμφανίστηκε με μία λευκή Dior τουαλέτα και με κοντοκουρεμένα μαλλιά.
Εντυπωσιακή η Αμάντα Σέιφριντ από την ταινία «Οι Άθλιοι» με φόρεμα Alexander McQueen σε «σπασμένο» λευκό χρώμα, αλλά και η Τζέιν Φόντα με κατακίτρινη τουαλέτα Versace.
Ενα κόκκινο μακρύ φόρεμα Valentino επέλεξε η «δική μας», Τζένιφερ Άνιστον, ενώ με τουαλέτα στα χρώματα του μπλε του μεσυνυκτίου (και μία έλλειψη σιδερώματος) εμφανίστηκε η Ελεν Χαντ.

Στις καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς συγκαταλέγονται αυτές της Νικόλ Κίντμαν, της Έϊμι Άντμας και της νικήτριας Τζένιφερ Λόρενς.
Αδιάφορη σε σχέση με την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες, η Αν Χάθαγουέι, καθώς και η Χάλι Μπέρι, αν εξαιρέσει κανείς το αβυσσαλέο ντεκολτέ, ενώ κάπως υπερβολική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η «ολόχρυση» Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Στις εμφανίσεις... «έκπληξη» συγκαταλέγεται η μητέρα του Μπράντλεϊ Κούπερ που εμφανίστηκε με μαύρη τουαλέτα, ροζ φτερά και αθλητικά παπούτσια, αλλά και η ηθοποιός από το Κογκό, Rachel Mwanza, με φόρεμα που φέρνει στο μυαλό κάτι από... καρναβάλι του Ρίο (;).

Τέλος, η υποψήφια για Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου, η μικρή Κουβενζάνε Γουόλις, ίσως θα έπρεπε να έχει διαλέξει κάτι πιο κοντά στην ηλικία της...

Πηγή : Το ΕΘΝΟΣ
,